søndag 16. august 2015

Ukens utvalgte til skolestart

Jeg skal begynne med noe nytt på Kjøkkentjeneste. Hver søndag kommer et innlegg med Ukens utvalgte. Her vil du finne tips til et par hverdagsmiddager - kanskje noen ekstra raske å lage og en suppe - og litt kosemat. Dessuten en type bakst og kanskje en dessert til helgen. Om det er sesong for noe spesielt, så kommer kanskje en oppskrift med det også. Det er tid for matpakker igjen, siden skolestart er rett rundt hjørnet. Jeg har skrevet litt om matpakker her, om du trenger litt ny inspirasjon. 
Hverdagssuppe til en travel ettermiddag? Hva med å prøve en gulrotsuppe med friskt fraspark? Det er dager hvor du kanskje har tid til å lage egne fiskekaker? Da ville jeg prøvd disse; asiatiske fiskekaker med nudler! 


Det er krabbesesong, og mange skaffer sine egne i teiner. Om du er lei av krabbe naturell, går det an å prøve krabbekaker, gjerne med focaccia og hjemmelaget majones. Ukens kaketips er sitronkake med Snøfriskkrem.


Fin uke til deg og lykke til med skolestart!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.