Her er herlig, friske muffins med smak av sitron og vår! Det er sitronskall i muffinsene og Snøfrisk og sitronsaft i glasuren.
Oppskriften rekker til ca 20 mellomstore eller 12 store muffins.
Dette trenger du
250 gram hvetemel
300 gram sukker
2 ts bakepulver
Sitronskall fra en middels stor sitron
80 gram smør
2,5 dl H-melk
2 egg
Glasur
100 gram melis
1 boks Snøfrisk
2 spiseskjeer presset sitronsaft
Gul konditorfarge - selvsagt valgfritt
Slik gjør du
Sett ovnen på 170 grader og legg papirformer oppi en muffinsform. Ha mel, sukker, bakepulver og sitronskall i en bakebolle. Rør godt sammen og tilsett deretter smøret. Visp sammen til det er en smuldrete, løs masse. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin eller eventuelt en håndvisp. Hell melken i en tynn stråle mens vispen går. Tilsett tilslutt eggene og visp til alt er blandet godt sammen - pass imidlertid på å ikke vispe for mye. Fyll formene 2/3 fulle, bruk gjerne en isskje. Stekes i ovnen i 20-25 minutter til de har fått en svampaktig konsistens. Sjekk en muffins med en kakepinne for å se om den er ferdig. La muffinsene hvile litt i brettet og legg dem deretter på rist for avkjøling. Jeg har brett med plass til 12 former, og måtte derfor steke i to omganger.
Lag glasuren når muffinsene står til avkjøling. Ha melis og kremost i en bakebolle og visp sammen på høy hastighet. Tilsett sitronsaft og evt konditorfarge og pisk videre. La maskinen gå til kremen er luftig og fin, omtrent 4-5 minutter.
Ha glasuren over på en pose og pynt muffinsene, eller smør de på med en smørkniv.
Takk for deilig oppskrift, er skrevet ut og skal prøves snarest! :)
SvarSlettAlltid godt med muffins! Glasur med snøfrisk må prøves!
SvarSlettdet så godt ut :D
SvarSlettAbestPro
SvarSlettAbestPro Dot com
AbestPro Product
AbestPro.com
Har ikke brukt Snøfrisk før, men denne tror jeg at jeg skal prøve.
SvarSlettSer fristende ut
Well written. I really looking for these kinds of posts for a long time. Thank you for sharing with us.
SvarSlettI am very much impressed from your post. This is amazing information...Your blog is very creative and the information on this blog is very useful information thanks for sharing this post...
SvarSlettimage manipulation service
I gotta bookmark this website it seems extremely helpful very useful. Thanks for sharing.
SvarSlettThanks for sharing this blog. I loved reading this post.
SvarSlettSer du etter et gjeldskonsolideringslån, usikrede lån, forretningslån, pantelån, billån, studielån, personlige lån, risikokapital, osv.! Jeg er en privat långiver, jeg gir lån til selskaper og enkeltpersoner med en lav og fornuftig rente på 2%. E-post til: christywalton355@gmail.com
SvarSlettTrenger du et lån?
SvarSlettHar du et dårlig rykte?
Trenger du penger for å betale regningene?
Du må starte en ny virksomhet?
Har du et uferdig prosjekt tilgjengelig på grunn av dårlig finansiering?
kontakt oss innen
E-post via: loanerjovita.loanlender.org@gmail.com
FØRSTE INFORMASJON TRENGES
1. Fullt navn:
2. land:
3. adresse:
4. stat:
5. kjønn:
6. sivilstatus:
7. okkupasjon:
8. Telefonnummer:
9. Månedlig inntekt:
10. E-postadresse:
11.Lånebeløp som trengs:
12. varighet:
13. Lånets formål:
14. lånetype:
15. Hvordan kjenner du oss (REF):
16. Har du tidligere søkt:
Så snart vi mottar informasjonen din, blir lånet ditt behandlet
Great post. Articles that have meaningful and insightful comments are more enjoyable, at least to me. It’s interesting to read what other people thought and how it relates to them or their clients, as their perspective could possibly help you in the future.
SvarSlettRegards
www.netflix.com/activate
www.netflix.com/activate
www.netflix.com/activate
www.office.com/setup 2016
www.office.com/setup
microsoft365.com/setup
www.office.com/setup
www.office.com/setup
microsoft365.com/setup
Wonderful recipe, thanks! You probably understand how difficult to find good muffin recipes. I have been cooking for about one year using recipes that I find on the internet and I am not always lucky enough to find a good muffin recipe. I wanted to offer you to record a video guide with the preparation of this dish and post it on YouTube, given that your recipe is good, but it lacks clarity in preparing it so that others can easily repeat it. I saw a lot of instructions on how to cook various dishes there and mostly such videos are uploaded by channels with at least 30 thousand subscribers! I am sure this is because their authors have repeatedly used the services of https://soclikes.com/buy-youtube-subscribers in order to acquire subscribers.
SvarSlettSeeking for the Physics Assignment Help ? If yes then have a look here.
SvarSlettWe are providing essay help . You can reach out us now! we are providing this help since the past 10 years.
SvarSlettThanks For Sharing Such An Amazing Post Enjoyed Reading it.
SvarSlettRegards
www.primevideo.com/mytv
www.primevideo/mytv
www.primevideo.com/mytv
www.amazon.com/mytv
amazon.com/mytv
amazon.com/mytv
www.netflix.com/activate