tirsdag 27. januar 2015

Vintersalat med røde linser

                                                                                                          /sponset innlegg/

En salat med substans er perfekt på denne tiden av året. Denne inneholder appelsiner, som er i sesong nå, økologiske røde linser og rødkålrester fra jula. Masse farger, noe som gir mat for øynene i tillegg til magen. Denne kan serveres som den er til lunsj eller middag, men jeg ville hatt noe proteinrikt i tillegg. Linsene metter, men ikke nok - hvertfall om jeg skal snakke for meg selv.



Dette trenger du
1/4 rødkål
Appelsinfileter fra 2 appelsiner
1 lang paprika
Bladpersille
1 granateple
Valnøtter
Økologiske røde linser, mengde etter smak


Slik gjør du
Tilbered linsene etter anvisning på pakken. Om du bruker ferdigkokte, bør disse skylles godt. Finsnitt rødkål og paprika, skjær ut appelsinfileter, og rens granateplet. Bland alt forsiktig sammen, eller legg litt av alt på hver tallerken.

Dette innlegget er skrevet som ledd i et samarbeid med Helios.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.