søndag 21. februar 2016

Ukens utvalgte

Kanskje du står i startgropen av vinterferien, eller kanskje det er slutten på en deilig friuke. Uansett må man ha mat, og her er litt inspirasjon til vintermat som passer enten man har fri eller ikke. 


Hjemmelagde potetkaker er utrolig godt! Og slett ikke så vanskelig eller tidkrevende som det høres ut. Passer som tilbehør til middag, eller bare med litt søtt pålegg som kos. 

Økologiske eltefrie rundstykker med linfrø (betalt innlegg) er lettvint, men supergod frokost. Italiensk bønnesuppe smaker godt både til hyttemat og som travel middagsmat etter jobb. 


En av favorittoppskriftene på bloggen er hjemmelagde fiskekaker - disse er kjempegode og passer både til middag og pålegg. Lag en stor porsjon med cole slaw til, så har du til både middag og lunsj dagen etter. Har du lyst til å tyvstarte vinterlammesesongen? Her er en supergod gryte med villsau, øl og Snøfrisk (trenger ikke bruke villsau) (betalt innlegg) som passer til kalde dager. Perfekt å sette på ovnen - lager seg nesten selv. Om du kjøper ekstra mye lam, kan du sørge for restemiddag til fryseren til travle dager. Ha en fin uke, enten den tilbringes hjemme på jobb eller du har late feriedager!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.