fredag 13. november 2015

Pannekaker med Nutella

Har du noen gang fått inntrykk av at Nutella er svaret på alle universets gåter? Det har jeg. Her i huset er Nutella forbundet med lykke, rikdom, evig liv og frelse - alt i ett. Dessverre er det Nutella i skapet kun når vi feirer bursdag, og siden alle fem medlemmer i husstanden kom til verden i løpet av oktober og november, er høsten gode tider for Nutellafansen hos oss. Her er varianten med tynne dessertpannekaker, som - siden de inneholder såpass mye egg - også metter litt. Så hvorfor ikke kjøre på med en skikkelig usunn kveldsmat en dag? Og i dag er det jo fredag, jeg sier ikke mer......Dette trenger du
Til pannekakene:
3 egg
3 dl mel
3 dl melk
En klype salt
Smør til steking

Nutella og litt hakket sjokolade

Slik gjør du
Visp sammen egg og bland inn vekselvis melk og mel. Rør salt inn tilslutt. Røren skal svelle i en halvtimes tid før pannekakene stekes i panne. Om du har stor røre, hjelper det litt med to stekepanner. Smør på Nutella og brett sammen. Server gjerne med litt hakket sjokolade på toppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.