Kurs/foredrag

Kjøkkentjeneste arrangerer kurs i
(Trykk på lenkene for mer informasjon om hvert kurs.)
En litt annerledes foreningskveld? Utdrikningslag? Barselgruppe? Hyggekveld med venner eller kollegaer? Ønsker du å bli inspirert eller få tips om hva du kan gjøre for å endre hverdagsmatvanene? Kurskveldene avholdes i uformelle omgivelser på kjøkkenet mitt eller hjemme hos deg. Jeg kan gjerne tilpasse opplegg etter ønske.

Jeg har også holdt smakskurs i regi av Puls Egersund. Dette er særlig rettet mot de som har vektreduksjon som mål eller de som rett og slett ønsker tips om hvordan man kan lage enkel, velsmakende og næringsrik mat hjemme. Ta kontakt med gunn@pulsegersund.no.


Dersom du ønsker tips om det å endre kostholdsvaner, inspirasjon til å lage mer hjemmelaget mat og mer informasjon om barn og kosthold, holder jeg også foredrag. Jeg har besøkt skoler og barnehager, diverse foreninger, lag og arrangement med skreddersydde opplegg for ulike målgrupper.

Jeg bor i Egersund og har området Flekkefjord - Egersund - Stavanger som nedslagsfelt.

Ta gjerne kontakt via telefon eller send en e-post om du har spørsmål eller er interessert, har prisforespørsler eller bare vil høre litt mer om hva en slik kveld kan inneholde.

918 60 515
kjoekkentjeneste@gmail.com

4 kommentarer:

 1. Om du lager noen små info-foldere, kan jeg spre budskapet for deg via butikken... :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk! Jeg kommer innom med noen ark med info. :-)

  SvarSlett
 3. Putter infoen din i posene til kundene. :)

  SvarSlett
 4. Har kopiert opp flere...

  SvarSlett

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.