mandag 18. april 2016

Flere oppskrifter med Snøfrisk lett

Her er enda et par av oppskriftene jeg har laget og fotografert for Snøfrisk i forbindelse med nylanseringen Snøfrisk lett.Kveldsmat 
Et grovt knekkebrød med Snøfrisk lett naturell og litt syltetøy er akkurat det du trenger når du er litt småsulten og har lyst på noe godt på kvelden. Det metter og gir deg litt søtt på tungen. Kombinasjonen Snøfrisk lett naturell og syltetøy blir raskt en favoritt! 

Ingredienser 

Hjemmelaget knekkebrød 
Snøfrisk lett naturell 
Jordbærsyltetøy 

Slik gjør du 
Smør et stykke knekkebrød med Snøfrisk lett naturell og legg på en liten stripe med jordbærsyltetøy. Tips: Om du bruker hjemmelaget knekkebrød, metter det ekstra godt. Også smaker det selvsagt best!


Før trening
Før en hard treningsøkt kan det være fornuftig med litt ekstra påfyll slik at du kan gi det lille ekstra. Kombinasjonen avokado og tomat er både gode saker og gode smaker, som sammen med et knekkebrød gir deg akkurat det du trenger før en treningsøkt. 

Ingredienser
Knekkebrød
Snøfrisk lett naturell
Avokado i skiver
Cherrytomater delt i to
Maldonsalt Pepper

Slik gjør du
Skjær skiver av avokado og del cherrytomat i to. Smør et stykke knekkebrød med Snøfrisk lett naturell, og anrett avokado og tomat på toppen. Dryss over nykvernet pepper og litt salt tilslutt. Nyt med god samvittighet og lad opp til treningsøkten. Tips: Mos gjerne avokadoen før den legges på. Med hjemmelagde knekkebrød, blir dette raskt din nye favoritt. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.