søndag 20. desember 2015

Ukens utvalgte fjerde søndag i advent

Vi er i innspurten, og under finner du litt julete inspirasjon til middager og lange frokoster på feriedagene vi har foran oss. Det innlegget som definitivt er blitt søkt opp flest ganger i hele desember er innlegget mitt om pinnekjøtt på ny måte. Jeg har laget pinnekjøtt på Snap også i år, men det gamle innlegget funker fortsatt fint. Kortversjonen: La pinnekjøttet trekke på en rist av poteter i en blanding av øl og vann. Blir godt og smakfullt, og potetene blir ekstra gode. 
Om du serverer ribbe til jul, er det ekstra godt å lage rødkålen selv. Det er egentlig veldig lett, og smaker virkelig mye bedre enn den man kjøper. Skal du ha første juledags frokost? Her er ekstravagant paté, kan like gjerne lages med kylling som med and eller fasan...


Mange har sine faste dessertpreferanser, men hva med å variere litt i romjulen? Her er juledessert med Snøfriskkrem. Det er også gøy - og ikke minst godt - å servere hjemmelaget gløgg. Her er en super oppskrift på en lys variant. 


Ha en fin førjulsuke! Håper du koser deg på kjøkkenet også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.