fredag 6. november 2015

Økologiske banan- og havrepannekaker til frokost

                                                                                                                /sponset innlegg/

Her snakker vi populær søndagsfrokost! De kan selvsagt lages hele døgnet, og serveres både til frokost, lunsj, kvelds eller bare til kos, og det hvilken som helst dag i uken. Disse ble imidlertid til på en søndag med litt tid før frokost og ekstra slunken brødboks. Bananer blir stadig brune her i huset, og dette er en ting du kan bruke dem til når de har passert stadiet for når de blir spist frivillig av fruktsultne gutter. Fordelen er at man slipper å kaste mat, samt at man ikke trenger å tilsette sukker - bananene gir en god, søtlig smak. I tillegg har jeg brukt økologisk mel og havregryn i disse.


Dette trenger du
3 egg
2 modne bananer
2 dl creme fraiche
2 dl lettkokte økologiske havregryn
2 dl økologisk hvetemel
2 ts økologisk bakepulver
Smør til steking

Slik gjør du
Mos bananene med en gaffel i en bolle. Ha i egg og creme fraiche og bland godt, gjerne med en stavmikser. Bland også inn havregryn, mel og bakepulver og miks til havregrynene er nesten helt melaktige. La det svelle en halvtimes tid og stek med smør i panne på middels varme til de er gylne og fine. Server med banan eller annen frukt på toppen.

Dette innlegget er skrevet som ledd i et samarbeid med Helios.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.