/sponset innlegg/
Spinatsuppe er deilig grønt og deilig sunt. Lages enkelt med få ingredienser, og om du kjøper ferdig vasket og klar fersk spinat, så går det enda fortere. Siden jeg bruker Snøfrisk med ramsløk og hvitløk trenger man heller ikke ha i ekstra hvitløk.
Dette trenger du
1 gul løk
300 gram fersk spinat
Nykvernet pepper
1 spiseskje fersk timian
Olje til steking
ca 1 liter hønsebuljong
1-2 spiseskjeer Snøfrisk med ramsløk og hvitløk
Eventuelt litt salt
2 egg pr. person
Slik gjør du
Start med å koke eggene, disse skal bli hardkokte. Jeg heller varmt vann over eggene i en gryte, koker opp og lar de koke i ca 6-7 minutter. Skjær gul løk i biter og stek i litt olje i en gryte. Tilsett spinaten og hakket timian. La alt surre litt i olje og pepre godt. Hell over hønsebuljong og la det syde ca fem minutter. Kjør alt glatt med en stavmikser eller bruk en blender. Tilsett Snøfrisk og kjør alt godt sammen. Smak til med salt. Serveres gjerne med ferske ciabatta eller focaccia med persille- og hvitløksmør.
Lurer du på hvordan du lager kraft? Her har jeg skrevet mer om kraftkoking, og her står det om kyllingkraft.
Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Snøfrisk.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.