søndag 6. september 2015

Ukens utvalgte

Vi er godt i gang med september og jeg kjenner at det er ørlite skarpere i luften. Værmeldingene ser fantastiske ut for den kommende uken, og det forteller meg at jeg kanskje ikke kommer til å ha lyst til å bruke all ledig ettermiddagstid på kjøkkenet. Dessuten skal vi få klemt inn både trening, tur med hundene, lekselesing og drosjevirksomhet. 

Det kan kanskje passe å starte uka med en suppe? Da er denne fiskesuppen et godt tips. Det går helt fint å bruke buljong også, selvom det står strandkrabbekraft i oppskriften. Hvem har tid til å lage strandkrabbekraft en helt vanlig mandag, liksom? 


Litt enkel husmannskost er også godt, her i en litt oppgradert versjon med ekstra godt tilbehør, seibiff med blomkålmos og stekt løk. Mulig helgekosen kan innledes med en lettvint, men likevel veldig smakfull kyllingrett? Her har jeg bare kjøpt lår, tilsatt gode smaker og satt i ovn. Smaker godt med ovnsbakte poteter til. 


Pizza i helgen er alltid populært, her er oppskrift på minipizzaer med eltefri deig.


Eplene i hagene rundt omkring er høsteklare. Trenger du tips til en deilig og saftig eplekake så trenger du ikke lete lenger. Denne har overlevd tre generasjoner. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.