lørdag 26. september 2015

Melon- og bananpinner med sjokolade

Dette går kanskje i kategorien "sunt snop", siden det for det meste består av melon og banan. Uansett hvor du velger å plassere det på sunnhetsskalaen smaker det deilig! Prinsippet er altså: Finn en frukt du liker, del den i passende biter og dypp i sjokolade. Om du har lyst kan du rulle den i nøtter, kokos eller annet digg. De ferdige bitene kan enten legges i kjøleskap eller i fryseren. 


Dette trenger du
Cantaloupe melon
Banan
Kokesjokolade
Fløte
Skivede mandler
Kokosmasse

Ispinner i tre og coctailpinner i tre

Slik gjør du
Rens og skjær melonen i skiver. Fjern skall og kjerner. Del bananene i to. Stikk inn pinner i frukten og legg klart til dypping.  Ha fløte i en gryte og varm opp til kokepunktet. Ha i sjokolade i biter oppi fløten og sett tilside. Rør etterhvert som den smelter. Finn frem stekepapir eller matpakkepapir på et brett og legg hakkede mandler og kokosmasse klart på hver sin tallerken. Tørk av melonen og dypp i sjokolade. Dryss deretter med kokos eller mandler. Legg bitene på papiret og sett i kjøleskapet eller fryseren. Spises når sjokoladen har størknet eller det har frosset helt. 

1 kommentar:

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.