lørdag 21. februar 2015

Økologisk havregrøt med kokos og epler

                                                                                                       /sponset innlegg/

Det gjelder å variere frokostmenyen, for det er lett å gå lei av brødskiver. Iallefall her i huset, alle de tre guttene foretrekker noe annet enn skiver til frokost. Når jeg har litt tid, lager jeg havregrøt, og denne utgaven ble ekstra populær. Kanskje et frokosttips for helgen?

Oppskriften er til to porsjoner. 

Dette trenger du
2,5 dl vann
2,5 dl økologisk melk - bruk den melken du pleier
2 epler
2 dl økologisk havregryn
2 spiseskjeer kokosmasse
1 spiseskje kokosblomstsukker

Slik gjør du
Kok opp vann og melk i en gryte. Skrell eplene og skjær dem i biter. Legg bitene i melkeblandingen og la de koke et par minutter. Tilsett havregryn under omrøring, og deretter kokosmassen. La det putre til grøten har den konsistensen som du ønsker, og tilsett tilslutt kokosblomstsukker. Server gjerne med noen skiver epler på toppen.

Innlegget er skrevet som ledd i et samarbeid med Helios.

2 kommentarer:

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.