onsdag 6. juni 2012

Live fra Nordsjøen

"Men hva skal jeg ha på meg?" Ja, jeg vet at jeg ikke skal ha kjole og pensko, liksom. Men hva er antrekket på fiskebåt? Jeg ble fortalt at ingen spørsmål er dumme, og antrekket er så enkelt som jeans og ullgenser. Oljehyre, kjeledress eller overlevelsesdrakt - om nødvendig - kan lånes. Jeg så et helt klart potensiale for et ganske annerledes "Dagens outfit"-innlegg enn man finner på en gjennomsnittlig rosablogg. Det ble imidlertid ikke noe "dagens outfit"-bilde. Skipperen har tross alt annet å gjøre enn å ta bilder av meg. Selvom jeg er iført overlevelsesdrakt for første gang i mitt liv.


Dessuten bringer tankene om overlevelsesdraktens formål meg andre steder enn til nærmeste rosablogg. Vi er på sjøen, for pokker! Eller havet, som det også kalles. For å fiske. Fiske på skikkelig vi. Ikke med stang, ikke med trollgarn, ikke med snøre.


Jeg er på M/S Brennholm, på vei nord for Skottland, på 58 grader nord og 3 grader øst. Vi skal fiske sild, som skal bli til matjes.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.