mandag 21. mars 2011

Japanske nudler i Düsseldorf, NA NI WA

Da er vi tilbake etter en langhelg i Düsseldorft spekket med masse god mat og drikke.Fordelen med å reise med noen som har bodd i byen tidligere er at vi ikke trenger å finne frem til de beste spisestedene på egen hånd. Derfor har vi spist nudler på den beste japanske nuddelrestauranten i Düsseldorf, et lite unnselig sted hvor bare den lange køen med ventende mennesker på utsiden vitner om en viss popularitet. Her er dokumentasjon.

Grønn te. Alltid godt sammen med japansk mat.Eller Kirin, japansk øl.Yakigyosa.En del av reisefølget med yakigyosa.Arbeidssomme japanere bak disken.I Düsseldorf bor det mange japanere, det skal visstnok være en av de største samlingene av japanere utenfor Japan. Tilbudet av japanske spisesteder og butikker tyder også på dette. Denne restauranten heter NA NI WA, og det går får å være det beste nuddelstedet i Düsseldorf.

2 kommentarer:

  1. Det så utrolig godt ut det!!!
    Forbinder ikke Düsseldorf med japansk mat og visste ikke at det var der flest japanere bodde utenfor Japan!

    SvarSlett
  2. Stedet heter NA NI WA (www.naniwa.de). Alltid kø, men den går fort unna. Jeg vet ikke om det er den største japanske befolkningen utenfor Japan, men det er definitivt den japanske hovedstaden i Europa (byen er av japanske selskaper valgt som europeisk hovedsete grunnet sin sentrale plassering i en av Europas mest folkerike områder). Fine bilder. Takk for en fin helg!

    SvarSlett

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.