lørdag 25. september 2010

Høstsalat med kikerter

Jeg har fått helt dilla på mat med farger, og denne salaten er delvis blitt til på grunn av de lekre og årstidskorrekte fargenyansene.Jeg blandet kort og godt kikerter, hakket rødløk, hermetiske aprikoser (sikkert bedre om man får tak i ferske), masse hakket frisk koriander, perletomater og hakket soltørket tomat i olje. Dette var tilbehør til middag en dag, også hadde jeg rester til lunsj dagen etter.

Dette er forresten en super måte å få i seg frukt og grønnsaker på og samtidig bli mett mens man unngår brød - for de som er opptatt av det. Og ikke minst er det et kjærkomment avbrekk til den kjedelige matpakken. En plastboks, noen rester fra dagen i forveien, og vips! så har man en eller to av 5 om dagen unnagjort. Nå kan jeg bare snakke for meg selv, men gleden over god lunsj begynner faktisk dagen før - når det er klart at det er tilstrekkelig rester igjen.

3 kommentarer:

  1. Høres godt og og ser nydelig ut:)

    SvarSlett
  2. Den så jo utrooolig god ut da! KJempefin blogg du har forresten! Her skal jeg følge med!

    SvarSlett
  3. Jeg ville prøvet tørkede tranebær i stedet for aprikosene :-) Det er friskere på smak og med et "sting", men har det søte med seg! Hilsen Agnete

    SvarSlett

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.