søndag 27. mars 2016

Ukens utvalgte

Håper alle har hatt en fin påskefeiring! Jeg har kost meg på hytta med god mat, litt skiturer og masse familiesamvær. Og jeg har enda en dag igjen, og den skal brukes i stallen, heldige meg! Og det er jo det som er så deilig med påsken, når man føler at man har hatt mange dager med fri, så er det enda en dag man kan kose seg med helt på slutten. 


Jeg starter uka med en god kjøleskapsgrøt - denne gangen med blåbær, kokosmelk og chiafrø.


Om du har lyst på litt kosemat, så anbefaler jeg quesadilla med Snøfrisk (betalt innlegg), det går raskt å lage og passer fint som mellommåltid, kvelds, eller bare til barna i huset når de kommer supersultne hjem fra fotballtrening. Leter du etter en rask middag? Da er denne noe for deg - lettvint og rask pastapanne.


Sushi til helgen? Sjekk samleinnlegget med masse bra sushitips. Lag selv, det er ikke så vanskelig som man skulle tro! Til den kjøttfrie dagen i uka, går det fint an å velge suppe - sjekk denne, deilig, frisk gulrotsuppe med ingefær og kokos.


Fin uke ønskes alle!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.