søndag 22. november 2015

Ukens utvalgte

Det er blitt skikkelig kaldt i luften, og et par varmende middagsretter passer fint. Her er både kjøttfritt og kjøttfullt, og passe sesongaktig mat rett før den skikkelige julestemningen bryter ut for fullt. Til middag på Meatfree monday kan det kanskje passe med rødbetecurry? Masse smak og fritt for kjøtt og fisk.


Ostegratinert tomatsuppe kan være et fint alternativ dersom man har lyst til å variere litt med tomatsuppen. Server gjerne med hjemmebakte ciabatta. Lei av den vanlige lunsjen eller kveldsmaten? Bytt ut brødskiva med yoghurt med honning og ristede peanøtter


Søndagsmiddagstips denne gangen blir reinsdyrstek, utrolig god med hasselbackpoteter til.  Og når du først har slått på stortromma til middag, kan man like gjerne fortsette med juleaktig pavlova med sjokolade- og kanelkrem og appelsinfileter til dessert.
Ønsker deg en fin uke! Og ikke stress før jul, alt er så mye koseligere med lave skuldre. Følg gjerne med på Facebooksiden til Kjøkkentjenste, der legger jeg ut litt forskjellige julegavetips fremover. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.