torsdag 18. oktober 2012

Helg i Paris

Innimellom jakting, matlaging, fotografering, kjefting, lekselesing, vasking, rydding - kort sagt hverdagsorganisering og jobbing - ble det jaggu tid til en liten tur til Paris.

Pont Alexandre III 
Ikke verst, i tjukkeste jaktsesong hadde mannen, som forøvrig er skremmende lite romantisk, i mulm, mørke og skjul planlagt en tur til Paris. Sånt må man jo bare bli glad og forelsket av.


Jeg måtte velge mellom å pakke koffert eller planlegge turen - og da måtte kontrollbehovet vike fremfor rene klær på turen. Og når sant skal sies, var det befriende deilig å legge fra seg all organisering og bare ta dagene som de kom. Det ble derfor ikke anledning til å teste ut spesielle spisesteder, vi gikk der det falt oss inn. Lørdag fulgte vi anbefalingen til hotellet og hadde et fantastisk måltid på en typisk nabolagsrestaurant rett ved Pigalle der vi bodde.


Ellers opplevde vi Paris slik de fleste gjør - ved å ta beina fatt og gå fra sted til sted. Med mange fine cappuccino-, pastis-, rosévins- og spisepauser. På enhver tids nærmeste kafé.

Pont Neuf
Ja, også måtte jeg ha franske makroner. På Fauchon ved Madelein-kirken. En flott butikk ved en fantastisk kirke.
Makroner fra Fauchon
Er dere på Instagram? Jeg følger gjerne - gi et lite vink i kommentarfeltet. Om dere vil finne meg, så går jeg under det fantasifulle navnet InaShelby.

1 kommentar:

  1. åh, det høres fantastisk ut med en(barnefri!) helg i paris! jeg er også å finne på Instagram under #madamelaurien.

    SvarSlett

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.