Sider

søndag 22. juli 2012

Stekte nepeskiver

Norske rotgrønnsaker er å finne overalt for tiden. Nepene er hvite og friske og frister ofte i grønnsaksdisken. Jeg synes det er litt vanskelig å variere tilberedningsmåte for neper, men her er en variant jeg testet ut, som ble servert til salvie- og sitronkyllinglårene vi hadde for en liten stund siden.


Dette trenger du
Neper
Smør
Salt og nykvernet pepper


Slik gjør du
Rens nepene for stilker og endestykker og vask dem godt. Skjær dem i skiver. Smelt litt smør i en panne og legg i skivene med neper. Saltes ørlite og pepres og stekes på begge sider til de er møre. Server til kjøtt eller fisk eller bland det sammen i en frisk grønn salat. Miks av stekte og lune og friske og kalde grønnsaker gjør salaten litt mer spennende.


3 kommentarer:

  1. Skal prøves, spennende med nye måter å bruke grønnsaker på

    SvarSlett
  2. Skal prøves, spennende med nye måter å bruke grønnsaker på

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.