tirsdag 23. august 2011

Tomatpesto

Jeg har tidligere skrevet om lettvinte tomater. Om du ikke lar deg skremme av ting som tar litt mer tid, anbefaler jeg imidlertid den avanserte varianten.



Dette trenger du
Ovnsbakte tomater
Olivenolje
Hvitløk etter smak
Pinjekjerner
Parmesan, smuldret eller hakket lett
En neve friske basilikumblader
Litt balsamicoeddik
Eventuelt salt



Slik gjør du
Ha alt i en foodprocessor og kjør det helt glatt.

Ovnsbaking av tomater kan du lese om HER.

3 kommentarer:

  1. En utsøkt pesto og helt nydelig jeg elsket klemmer.

    SvarSlett
  2. Ja takk, den vil jeg prøve!
    Herlig!

    SvarSlett
  3. Lagde denne i går og den ble helt nydelig.

    SvarSlett

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.