tirsdag 23. november 2010

[kjøkkentjeneste] i VG

[kjøkkentjeneste] har oppnådd tidenes besøkstall i helgen. Det skyldes at innlegget Minipizza i barnebursdag ble linket til under "Lesernes VG" fra fredag til mandag. Utrolig gøy og ikke minst inspirerende. Jeg brukte gårsdagens fridag til å lage masse mat, ta bilder og filosofere videre over matvaner, oppskrifter og høyere enhet. Dette skal etterhvert bli til flere blogginnlegg og nye artikler i lokalavisen min.


Jeg må innrømme at jeg ble veldig inspirert av å se at telleren min passerte 5000 besøkende bare i løpet av søndagen. Håpet er selvsagt at leserne skal bla seg videre til andre innlegg på bloggen og forhåpentligvis la seg inspirere til å lage mer hjemmelaget mat, få vite mer om jakt, slowfood og ta del i min matfilosofi. For jeg synes det var et litt komisk paradoks at jeg benyttet mer halvfabrikata enn jeg pleier da jeg laget minipizzaene. Og at det var nettopp denne oppskriften som ble delt på VG's nettsider.

Snart skal enda en [kjøkkentjeneste]-artikkel i trykken. Jeg koser meg med tanken på at det snart er jul - en høytid hvor maten har en sentral plass. Vi skal bake, lage, koke og steke. Noe av det får dere sikkert se her. Hønene holder i skrivende stund på å få nytt hjem i hagen, hvilket gir meg ideer til å etterhvert huse enda flere dyr på plenen, en plan jeg foreløpig er den eneste som kjenner til. Drømmen om småbruk er heller ikke blitt mindre den siste tiden.

Er det noen av dere som har spørsmål, ønsker eller tips om hva jeg skal skrive om, tar jeg gjerne imot. I kommentarfeltet under blogginnlegget eller via e-post til kjoekkentjeneste@gmail.com. Jeg svarer alle.

Skal jeg fortelle dere en hemmelighet? Av og til når jeg har fri lager jeg ekstra god frokost. Noen ganger består den av stekte egg fra hønen Julia og nybakt brød, andre ganger av litt søtere ting. I går ble det....crumble pie. Laget med masse bær og crumble av mandelmel, kokos, litt smør og litt brunt sukker. Passe himmelsk og uvanlig på en grå dag.Utgangspunktet var crumble pie med kokos, men jeg byttet ut mandelflak med mandelmel og kuttet ut havregrynene.Ha en fin førjulstid, alle sammen! Jeg setter veldig pris på dere lesere, og det gjør meg ekstra inspirert og ydmyk å tenke på at jeg faktisk skriver for noen, og ikke bare for det store intet. Om dere har lyst til å legge igjen en liten kommentar, blir jeg kjempeglad.

5 kommentarer:

 1. Crumble er digg! Gratulerer med fantastiske lesertall! Hilsen en som blir inspirert av siden din!

  SvarSlett
 2. Hei,

  Vi liker veldig godt din blogg hvor du med stor iver og interesse skriver om mat og kokkelering. I denne forbindelse vil vi sette stor pris på om du kunne tenke deg å stå på vår blogger outreach liste om dette og tilsvarende tema.

  For tiden holder vi blant annet på med en konkurranse hvor man kan vinne en Quooker – den kokende vannkranen (se www.quooker.no for mer info om produktet). Hvis du kunne tenke deg å stå på denne listen, vennligst kontakt Erik Sørflaten på erik.sorflaten@no.mslworldwide.com

  På forhånd takk.

  Med vennlig hilsen
  Erik Sørflaten

  SvarSlett
 3. Grattis med velfortjent høyt besøkstall! Jeg blir stadig inspirert av å lese dine ord og er glad jeg fant deg :-)

  SvarSlett
 4. Artig og forståelig med høye besøkstall. Bloggen din er inspirerende!:) God tirsdag! - Heidi

  SvarSlett
 5. Hei Kjøkkentjeneste! Vi ble linket til samtidig til i VG ;)
  Var ikke det vannvittig gøy?! Jeg økte besøkene med 150 % - og slikt er jo alltid gøy.

  Jeg liker godt bloggen din, og tilnærming du har til det hele. Du inspirerer! Ha en fin dag - Lars

  SvarSlett

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.