onsdag 13. april 2016

Økologiske kikerter med chorizo og chili

                                                                                                         /sponset innlegg/

Den dagen du har dårlig tid, er det bare å slenge sammen denne raske retten, så har du skikkelig middag likevel. Selvom jeg elsker koriander, skal det ikke være mengder i denne pannen, bare akkurat nok til å kjenne smaken og gi et lite grønt preg. Server til middag, lunsj, som en del av et smårettbord, til kvelds - ja i det hele tatt, server dersom du trenger noe lite, godt og raskt.  Om du skal servere mange mennesker, kan dette være et godt alternativ til for eksempel en enkel suppe. Fersk brød til, og kanskje litt grønn salat - så har du et supert måltid som vil mette mange.


Oppskriften er til fire personer, eller til to sultne og ekstra til lunsj dagen etter.

Dette trenger du
1 liten gul løk
2-3 fedd hvitløk
1/2 - 1 chili
350 gram chorizo
2 bokser økologiske kikerter
1 neve perletomater
1/2 potte koriander
Olje til steking

Slik gjør du
Rens og hakk løk og fres det i en panne med litt olje. Knus og hakk hvitløk og ha det i pannen sammen med løken. Tilsett også chili i tynne skiver. Skjær pølsen i skiver og ha i pannen sammen med løken. Hell av laken på kikertene, skyll og vend det sammen med løken og chorizoen.

Bland litt hakket frisk koriander og fres det sammen til det er varmt. Anrett på en tallerken og bland inn halve tomater. Server med litt hakket koriander på toppen.

Dette innlegget er skrevet som ledd i et samarbeid med Helios. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.