mandag 11. april 2016

Morsomt oppdrag for Snøfrisk lett

I forbindelse med lansering av den nye Snøfrisk lett for noen uker siden, fikk jeg et morsomt oppdrag. Jeg skulle lage ulike situasjoner det passer ekstra godt med Snøfrisk lett, style et bilde og skrive en liten oppskrift. Bildene og oppskriftene ligger på Snøfrisks nettsider og bildene er i tillegg publisert på Facebook i en periode. Noen er lansert, flere vil komme. Ut på tur
Kort eller lang tur, på ski eller på bena, når man er ute smaker maten ekstra godt! Matpakken er turens høydepunkt, så gjør deg litt ekstra flid med å lage noe som smaker. En god brødskive med deilig pålegg med en kopp kaffe eller te til, gjør turen ekstra fin. 

Ingredienser
Landbrødskive
Snøfrisk lett naturell
Kalkunpålegg
Agurk
Pepper

Slik gjør du 
Skjær skiver av agurk. Smør en landbrødskive med Snøfrisk lett naturell og anrett med kalkunpålegg og agurkskiver. Kvern over pepper på toppen tilslutt. Tips: Om du vil gjøre noe ekstra ut av det, så bak brødet selv! 


Helgefrokost 
I helgen er det tid til å kose seg litt ekstra med frokosten. Lese avisen og drikke kaffe lenge. Smør deg et godt rundstykke med Snøfrisk lett naturell og salami, og nyt at du har god tid! Snøfrisk lett naturell passer godt til den salte salamien, og gressløk setter en ekstra spiss på det hele. 

Ingredienser
Rundstykke
Snøfrisk lett naturell
Salamiskiver
Rødbeter
Gressløk

Slik gjør du
Del rundstykket i to og smør Snøfrisk lett naturell på begge delene. Anrett med salami- og rødbeteskiver. Ha over et godt dryss med finhakket gressløk. Tips! Om du har god tid, smaker det himmelsk med hjemmebakte rundstykker til helgefrokosten. Eller ta deg tid til å stikke innom et bakeri før du nyter dagens første måltid.

(Dette er ikke et betalt innlegg, men det opprinnelige oppdraget er betalt.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.