søndag 6. desember 2015

Ukens utvalgte andre søndag i advent

Det er nærmest unntakstilstand i Egersund, med 200 årsflom rett utenfor stuevinduet vårt. Her er det stengte veier og broer, og mange værfaste som hverken kommer seg hjem eller til jobb og skole i morgen. Jeg har lagt ut et par små videosnutter på Snap, om du er nysgjerrig på hvordan det ser ut, legg meg gjerne til om du vil se. Jeg heter inashelby på Snap også. Uansett, mat må man ha, og det er dessuten andre søndag i advent idag, så det blir litt "julete" mat i Ukens utvalgte. 


Det kommer oppskrift på økologiske lussekatter i løpet av uka, men om du har lyst til å lage ordinære lussekatter, så finner du oppskrift her. 
Mange liker å lage julemat før jul, og dersom du gjerne vil ha ribbe, men ønsker å variere den klassiske juleutgaven, kan du lage asiatisk ribbe. Lag så mye at du får rester, da er denne restesuppen med ribbe og rødkål veldig god. 


Forhåpentligvis er du ikke lei av julemat ennå, men det er likevel godt med noe annet innimellom. Her finner du snackspizza med tomatpesto og spekeskinke. Bake biscotti? Hva med en versjon med sjokolade, appelsin og tranebær? Det er supergodt! 


Det uler i vinden og bruser fra elven utenfor, men vi sitter inne i varmen. God uke til deg! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.