mandag 7. desember 2015

Lettvint torskegryte

Dette var et lite "hjemmelaget middag fra fryseren"-prosjekt. Jeg har ofte torskefileter i fryseren, samt noen grønnsaker som for eksempel erter, brokkoli og soyabønner. Slike som er greit å ha i tilfelle grønnsakskrise i kjøleskapet. Dette ble rett og slett deilig middag, nesten utelukkende på mat fra fryseren, samt litt krydder og fløte.


Dette trenger du
Torskefileter
Frossen eller fersk brokkoli
Frosne erter
Frosne edamamebønner
Rød løk
Purre
Cherrytomater
Fløte
Salt og pepper
Spinat


Slik gjør du
Legg filétene i frossen tilstand i en panne med litt høye kanter og lokk, bruk eventuelt en ildfast form med aluminiumsfolie som lokk. Salte og pepre. Legg frosne brokkoli, erter og bønner sammen med fisken og bland det lett. Skjær løk og tomater og legg over fisken sammen med litt spinat om du har. Hell over fløte, ha på lokk og sett inn i ovnen på 180 grader varmluft. Følg med, tiden vil avhenge av hvor store fiskefiletene er og hvor mye av grønnsakene som er frosne. Fisken er ferdig når den flaker seg lett, Mine frosne brukte omtrent 20-25 minutter. Server med kokte poteter, brød eller ris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.