torsdag 31. desember 2015

Tilbakeblikk på 2015

2015 skulle bli det året der jeg blåste liv igjen i Kjøkkentjeneste. Matbloggsentralen, som nå er et avsluttet kapittel, tok desidert mest tid frem til sommeren, men fra og med høsten har jeg gjort en iherdig innsats for å øke aktiviteten på bloggen min til tidligere tiders nivå. Og blogginnlegg hver dag har definitivt gjort nytten, lesertallene øker for hver dag som går, og desember har vært den beste noensinne. Det er jeg veldig glad for, og takker alle som titter innom for nettopp det. 

På Instagram legger jeg ut bilder daglig, stort sett matbilder, men også litt fra selve livet. Følg meg gjerne, jeg heter Ina Shelby der. 


Nytt av året er også at jeg er aktiv på Snap - for alle som ønsker å følge meg. Der viser jeg stort sett frem det rotete kjøkkenet mitt og alt som skjer der, men også litt fra "behind the scenes", resultatet av all rotingen, hønene mine, hundene, jaktutbyttet og litt fra jegeren. Også babler jeg litt på Snap - om ting jeg synes er viktig å tenke på, kanskje jeg har skrevet om det, men ønsker å formidle i en litt løsere form. Stort sett litt fra livet her også, og alle som vil kan legge meg til. Der heter jeg også - overraskende nok - inashelby.

For å begynne med desember; Pinnekjøtt på ny måte troner på toppen over mest populære innlegg. Jeg laget pinnkjøtt på potetrist dampet med øl første gang i januar, og har siden holdt meg til den fremgangsmåten. For første gang har jeg i år følelsen av at alle har forsøkt denne metoden, og det er så gøy! Ikke at jeg tar æren for den tilberedningsmetoden, jeg leste om det i et gammelt interiørblad som ligger på hytta - av alle ting. Spennende inspirasjon og nye ideer dukker opp overalt. 

Her er et lite utvalg av ekstra populære innlegg i 2015:Helt til slutt vil jeg takke for det gamle året og ønske alle leserne mine et godt nytt år! Måtte dere kose dere på kjøkkenet og lage masse god mat - både til dere selv og de dere er glade i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.