Sider

fredag 18. april 2014

Lam til påske?

Påske betyr lam på menyen. På Kjøkkentjeneste er det mange lammeretter, og jeg har samlet alle som passer til påske her:

Franskinspirert lammecassoulet for de som har tilgang på både fersk og salt lammekjøtt.



Trenger du et enkelt middagstips opp i all matlaging? Suppe med asiatiske smaker og lammestrimler.


Denne gjør meg til en høyt elsket mamma - og den følelsen anbefales på det sterkeste: Lammekebab med Snøfriskdressing.


En evig slager - særlig når jeg er på hytta: Lammegryte med Snøfrisk.


Kok gryte, kok! Middelhavsinspirert gryte med lammekjøtt.


Klassisk lammestek? Lammestek med smak av sennep.


Mange har pinnekjøtt gjemt i fryseren til bruk i påsken. Hva med å lage pinnekjøtt dampet på poteter i øl?


Har du tilgang til grill? Her er lammestek på grillen - smaker fantastisk!


Vi har i mange år slaktet lam selv, og har dermed hatt tilgang til alle stykningsdeler. Da har vi ofte laget rull av sadelen og indrefileten. Smaker digg!


Ute etter litt mer eksotiske smaker? Marokkansk lammegryte.

Og helt på tampen: Lammeskanker på klassisk vis.


Velbekomme, og fortsatt god påske!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.