Sider

fredag 26. juli 2013

Coleslaw

Det begynner å komme norske grønnsaker i butikkhyllene, og lokal kål er enkelt å oppdrive. Den er krispy og smaker ekstra godt på denne tiden av året. Coleslaw er supert tilbehør til grillmat, enten det er fisk eller kjøtt. Den amerikanskinspirerte kålsalaten passer også særdeles godt til pulled pork. Og kanskje du trenger oppskrift på pitabrød også? HER finner du det.


Dette trenger du
1 lite kålhode
2 gulrøtter
1 eple
3-4 stilker vårløk
2 spiseskjeer majones
2 spiseskjeer crème fraiche
Salt og nykvernet pepper
Saft av en halv sitron


Slik gjør du 
Finsnitt kålen, rasp gulrøttene, skjær eplene i små staver og vårløken i biter. Bland sammen og press over saft av sitron. Rør inn majones og crème fraiche og smak til med salt, pepper og eventuelt mer sitron. La den stå litt i kjøleskapet slik at smakene får satt seg skikkelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.