onsdag 19. september 2012

Eventyrlig helg med Salma og matjes

En innholdsrik og travel helg i høstvakre Oslo er over. To dager til ende på Rådhusplassen badende i sol, litt på stand med Sjømatbyen Egersund - som du også kan like på Facebook om du ønsker det - og litt sammen med Salma i forbindelse med kåringen av SalmaChef 2012.

Rune og Ingrid.
Rune som skriver bloggen Konfekteriet, var den som leverte bidraget som var blant de jeg tidligere har testet på bloggen. Innlegget om finalebidraget Salma med bringebær- og kiwisaus med fritert pastinakk,  kan leses HER. Jeg er imponert over hvor flinke alle finalistene var - rolige og avbalanserte. Selv hadde jeg antakeligvis besvimt på scenen idet det hadde gått opp for meg at jeg skulle lage mat til juryformann Eyvind Hellstrøm. (Ingrid, derimot, er bare den skjønneste som finnes. Hadde ikke besvimt av henne.)

Uansett, jeg ble imponert over innsatsen til alle finalistene. Gratulerer til vinneren, Frank Bruarøy, som var kandidaten til Lars spiser, drikker og synser! HER har Lars skrevet om arrangementet.

Rune har også skrevet om finalen i SalmaChef, trykk HER om du vil lese.

Det ble matjes for alle penga på Matstreif også. Lokalavisens hovedstadsutsendte intervjuet meg om prosjektet Sjømatbyen Egersund, om du vil lese kan du trykke HER.

Juryen, samtlige med solbriller i det nydelige været.
Også champagne, selvsagt.  Er det finale, så er det finale. 

1 kommentar:

  1. En flott og berikende helg- omgitt av store matkjendiser og mye god mat ;-)

    SvarSlett

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.