søndag 13. mars 2016

Ukens utvalgte

Ny uke, denne gangen siste uka før påskeferien. Noen skal kanskje reise bort og tenker litt på hva slags mat de skal lage, andre liker kanskje ikke så godt å planlegge lenge i forveien. Uansett, jeg begynner med en biscottioppskrift som egner seg fint som påskekos. Ellers er det både pasta, suppe, fisk og pizza å finne blant ukens retter. 


Sjokoaldebiscotti med appelsin, mandler og tranebær.Om du ønsker å starte uka med et kjøttfritt alternativ, så er det bare å droppe baconet på denne suppa. Den smaker så godt og er superenkel å lage - blomkål- og brokkolisuppe med bacon. Pasta er også godt, her serverer jeg spagetti sammen med kjøttboller og en smaksrik saus, spagetti med kjøttboller og spicy tomatsaus.


Cornflakespanert laks med søtpotetmos, grønnsaker og dip er et godt alternativ dersom du vil lage en ny vri på laksen. Og når fredag kommer - hva med å skifte ut den vanlige tomatsausen med noe helt nytt? Hvit pizza med mozzarella og bacon.


Fin uke ønskes til alle!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.