Dette er en enkel pastarett som er rask å blande sammen dersom man har tilgang til ferske reker. Og husk! Det er nå rekene er best!
Dette trenger du
Til 2 personer
Spagetti eller linguine
Nypillede reker, 150-200 gram
Kremfløte, ca 1 dl
Olivenolje
Fersk chili, 1-2
Saft og finrevet skall av ½ sitron
Bladpersille, 1 bunt
Hvitløk, 2 fedd
Cherrytomater
Salt og pepper
Slik gjør du
Kok spagettien etter anvisning på pakken. Knus og hakk hvitløken, og fres den på svak varme i litt olivenolje. Ha oppi finhakket fersk chili. Når pastaen er ferdig kokt tilsettes finrevet sitronskall og sitronsaft i oljen. Ha oppi pastaen og rør det raskt sammen mens man tilsetter kremfløten. Legg en passende porsjon over på en dyp tallerken, dryss over rikelig med hakket bladpersille og rekene og bland lett. Serveres med nykvernet pepper, sitronbåter og noen søte cherrytomater.
Med rekerester fra i går, må nok dette bli lørdagsmiddagen:-)
SvarSlett