søndag 28. februar 2016

Ukens utvalgte

Ny uke, og masse ny mat som skal lages og spises. Har du tenkt på hvor mye mat vi egentlig lager til en familie på fem i løpet av en uke? Det er ikke lite. Du kan gjøre både lite og mye ut av det, og under er det noe for enhver smak. Litt fisk, litt kjøtt, litt suppe, litt snop. Jeg begynner med herlighetene du kan servere til frokost til ekstra snille barn. 


Lapper med kefir og Nutella, ahhh, kjempegodt, og ganske søtt. Til søndagsfrokost, kanskje?
Potet- og purreløksuppe er supert å servere til kjøttfri mandag, og særlig dersom du har potetrester etter søndagsmiddagen. Det gjør ingenting om de er ovnsbakte. Om du har ekstremt lave middagsambisjoner en dag, passer det fint med egg og bacon. Jeg serverer mye heller det enn Toro tomatsuppe, for å si det sånn. 




Gode hverdagsmiddager er klassiske kålruletter og ovnsbakt torsk.


Ha en herlig uke! Enten du vil stå på kjøkkenet eller nyte den begynnende vårsolen som stryker deg i fjeset. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.