torsdag 28. oktober 2010

Italienskinspirert meny på en høstkveld

Vi hadde middagsgjester på lørdag, og vi ble definitivt mette. Med unntak av suppen til forrett, følte jeg meg litt italienskinspirert. Les og bli forhåpentligvis fristet.



Jeg serverte nybakt focaccia med hjemmelaget tomatpesto da gjestene kom.

En liten tallerken gresskarsuppe med det samme brødet til forrett.

Langtidsstekt kjelår med ovnsbakte grønnsaker og linsepuré.

Panna cotta til dessert, servert med espresso.

3 kommentarer:

  1. Tror det er nor feil med linken til gresskarsuppe, når man trykker på den kommer man til tomatpestoen :)

    SvarSlett
  2. Takk for at du sier fra, det skal være i orden nå. :)

    SvarSlett
  3. Dette var en fristelse. Ovnsbakte grønnsaker er kjekt tilbehør når mange skal mettes.

    SvarSlett

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.