mandag 14. juni 2010

Steak sandwich

Hele familien liker å gå på tur og hele familien liker god mat. Derfor forsøker jeg å lage god mat på tur.

Det beste er når jeg kan lage matpakke av restemat og i går gikk vi på tur med steaksandwich i sekken. De bestod av rester av entrecote i skiver, hjemmelaget hvitløksmajones og tomatpesto på focacciaskiver. Av mangel på annet grønt hadde vi noen skiver grønn paprika på, og det smakte veldig godt.


Tilbehøret på en steaksandwich kan selvsagt varieres i det uendelige - og det finnes sikkert konkrete oppskrifter, men det er også veldig godt med få og enkle ingredienser. Det som er fint er å kunne bruke opp middagsrester, lage noe litt annet en den opprinnelige retten og det å kunne trylle frem et fullstendig hjemmelaget måltid ved bruk av ting man har laget på forhånd.

1 kommentar:

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.