fredag 21. september 2012

Høstlig Salma

Her er en enkel, høstlig rett med laks, med en liten syrlig side. Rå Salma med blåbær, epler fra hagen og litt frisk oregano.


Dette trenger du
Salma eller annen laks av sushikvalitet
Blåbær
Eple
Frisk oregano
Evt. kruspersille
Soyasaus
Lime

Slik gjør du
Skjær laksen i forholdsvis tynne skiver. Dander på tallerkenen og legg på skiver av epler og blåbær. Dryss over litt oregano og pynt eventuelt med kruspersille. Kan også serveres med litt soyasaus med litt presset lime ved siden av.
Serveres umiddelbart, slik at eplet ikke blir brunt.

2 kommentarer:

  1. Jeg har ikke brukt så mye salma hittil...men burde kanskje begynne med det?

    SvarSlett
  2. Hei høpp!

    Har bladd igjennom her,og ble skikkelig sulte.
    Mange deilige oppskrifter:)

    Nyt dagen!

    Klem Linda:)

    SvarSlett

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.