Hvorfor ikke legge desserten på grillen, når den likevel er varm? Dette er en enkel og rask dessert med en liten tilberedningsvri - den skal på grillen! Varmebehandlingen gjør nektarinen ekstra søt og velsmakende. Og med krem som smaker av sitron, er den også ganske frisk.
Beregn 1/2 - 1 nektarin per person.
Dette trenger du
Nektariner
Kremfløte
Crème fraiche
Melis
Sitronsaft
Finrevet sitronskall
Skivede mandler
Honning
Slik gjør du
Del nektarinene i to og grill dem med snittflaten ned. Bruk gjerne et grillfat. Stivpisk kremfløte og crème fraiche hver for seg, bland sammen og tilsett finrevet sitronskall og litt sitronsaft. Smak til med melis. Anrett to halve nektariner på en tallerken, legg en klatt krem ved siden av og dryss over litt mandler. Ringle tilslutt over litt flytende honning.
dette ser helt fantastisk ut !
SvarSletttusen takk for tipset