onsdag 10. august 2011

Vaktelegg og kyllinger


Vaktelegg. Små, vakre egg som attpåtil smaker godt - slik egg gjør. Skal det bli til små hardkokte lunsjbiter? Nusselige speilegg til forretten? Eller skal jeg la de ligge en stund til pynt? Noen ideer har jeg, men kom gjerne med fler.


Kyllingene er blitt store. Født i begynnelsen av juni, har spist oss ut av uthuset, kommer løpende når vi viser oss i døra, elsker mais. Den ene er sort som sin mor, den andre er stripete som sin mor og den tredje er akkurat som sin far. Jeg mistenker den stripete og den bronsefargede for å være av den kranglete sorten. Det vil si hannkjønn. Haner. Kranglefanter.


Noen som har lyst på to haner?

2 kommentarer:

  1. Jeg elsker vaktelegg! Har du prøvd å lage Kedgeree? Den blir løftet et hakk med vaktelegg, syns nå jeg da :) Perfekt til bruch for eksempel.

    Maria

    SvarSlett
  2. Jeg tenker vaniljekrem..
    Trifle med bær fra hagen?

    Maria, Kedgeree er nytt for meg!
    Takk for tips!

    SvarSlett

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.