Denne salaten ble servert som følge til helgrillet lammelår forleden dag. Den passet godt sammen med kjøttet som var smaksatt med blant annet spisskummen, chili og hvitløk.
Kikerter
Store hvite bønner
Aspargesbønner
Rødløk
Chili
Noen søte, små tomater
Masse frisk koriander
Vinaigrette:
1 del hvitvinseddik
3 deler olivenolje
Hvitløk, revet
Sennep
Litt honning
Salt og pepper
Slik gjør du
Bønner tilberedes etter anvisning på pakken, eventuelt skylles dersom det er hermetiske. Aspargesbønnene kokes i ett minutt og skylles deretter i kaldt vann.
Hakk rødløk og chili og bland sammen med kikertene, de hvite bønnene og aspargesbønnene. Tilsett vinaigretten og dryss over et rikelig lag med hakket fersk koriander over. La den gjerne stå en stund før servering
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.