mandag 15. august 2011

Mmmmm breakfast

Helgens frokost bestod blant annet av rekesalat laget på ferske reker. Etter en slunken sommer, begynner rekene nå å ta seg opp igjen. Planen var å servere ferske reker på fredag kveld, men endringer førte til at det ble ferske reker i rekesalaten til lørdagsfrokosten istedet. Ikke dumt, det.



Dette trenger du
1 kg ferske reker
Hjemmelaget majones av tre eggeplommer
1 chili
1 bunt dill
Kokte egg etter smak, jeg brukte vaktelegg

Slik gjør du
Rens rekene og lag majonesen. Bland reker, majones, dill og finhakket chili. Grovhakk hardkokte egg og bland det forsiktig inn i majonesen, eller legg halve egg på toppen av salaten. La det stå litt for høyere enhet.

Nytes til frokost, til lunsj, til middag eller til kvelds. Reker er som poteten, pleier jeg å si, den kan brukes til alt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.