Uff da... vi får ønske deg hjertelig lykke til neste gang :)
Jeg har forresten lagd granskuddsirup i går... NAM! Trøndersk gran fungerte supert. Jeg fulgte oppskriften din og det lukta helt fantastisk i hele heimen i morges. Men jeg tror den ble litt vel tjukk for overskuddet som ikke fikk plass i et syltetøygless var hardt som karameller i morges...HEHE Jeg får satse på å skjære av biter og løse opp i varmvann før bruk. Smaken var det ingenting å utsette på i allefall... Jeg gleder meg til å bruke det i rundstykker. kan hende jeg gjør et aldri så lite eksperiment med granskuddsirupglasert svinestek heller enn min "vanlige" honning og rosmaringlaserte. Kan hende det fungerer bra med fårestek eller vilt også?
Uff da... vi får ønske deg hjertelig lykke til neste gang :)
SvarSlettJeg har forresten lagd granskuddsirup i går... NAM!
Trøndersk gran fungerte supert.
Jeg fulgte oppskriften din og det lukta helt fantastisk i hele heimen i morges.
Men jeg tror den ble litt vel tjukk for overskuddet som ikke fikk plass i et syltetøygless var hardt som karameller i morges...HEHE
Jeg får satse på å skjære av biter og løse opp i varmvann før bruk.
Smaken var det ingenting å utsette på i allefall...
Jeg gleder meg til å bruke det i rundstykker.
kan hende jeg gjør et aldri så lite eksperiment med granskuddsirupglasert svinestek heller enn min "vanlige" honning og rosmaringlaserte.
Kan hende det fungerer bra med fårestek eller vilt også?
Takk for oppskriften!
Til tross for dårlig fangst så virker det som om at du har hatt en fin alene-uke likevel.
SvarSlettFlotte bilder!
Ha en fin pinsehelg!
Trine ;)