søndag 10. april 2011

Tomat og mozzarella



Det er travle tider. Snart ny artikkel, foredrag på tirsdag. I tillegg til mye å gjøre på jobb. Det er tid for enkel mat og enkle blogginnlegg. Her er en forrett vi hadde i uka som var; bøffelmozzarella, dulcitatomater, god olivenolje, nykvernet pepper, basilikum. Enkelt, men veldig, veldig godt.


Anrett skivet mozzarella og enten skivet tomat eller tomat delt i to på en tallerken. Ringle litt olje over. Desto bedre olje man bruker, desto bedre blir retten. Kvern pepper over det hele og ha basilikum over til slutt.

2 kommentarer:

  1. yes!
    en sikker hit hos oss.
    den enkle er ofte det beste.
    og disse ingrediensene har vi alltid i hus.
    en dundrende god balsamico er heller ikke å forakte til :)
    rista pinjekjerner ei heller.
    og litt ruccola. :)

    beste hilsner
    fra
    Åpent hus

    SvarSlett
  2. MMM....
    Tror dette heter Caprese og er noe av det beste jeg vet.....

    God ide å bruke små tomater på denne måten. (skal prøves)

    SvarSlett

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.