Det er travle tider. Snart ny artikkel, foredrag på tirsdag. I tillegg til mye å gjøre på jobb. Det er tid for enkel mat og enkle blogginnlegg. Her er en forrett vi hadde i uka som var; bøffelmozzarella, dulcitatomater, god olivenolje, nykvernet pepper, basilikum. Enkelt, men veldig, veldig godt.
Anrett skivet mozzarella og enten skivet tomat eller tomat delt i to på en tallerken. Ringle litt olje over. Desto bedre olje man bruker, desto bedre blir retten. Kvern pepper over det hele og ha basilikum over til slutt.
yes!
SvarSletten sikker hit hos oss.
den enkle er ofte det beste.
og disse ingrediensene har vi alltid i hus.
en dundrende god balsamico er heller ikke å forakte til :)
rista pinjekjerner ei heller.
og litt ruccola. :)
beste hilsner
fra
Åpent hus
MMM....
SvarSlettTror dette heter Caprese og er noe av det beste jeg vet.....
God ide å bruke små tomater på denne måten. (skal prøves)