Det er epledagen i dag! Jeg har hatt stort fokus på epler i tidligere innlegg, men har spart en velkjent dessert til i dag, nemlig tilslørte bondepiker. Forleden dag hadde vi tilslørte bondepiker til dessert basert på ordinær krem, eplemos av epler fra hagen og en blanding med knust Digestivekjeks, hakkede valnøtter og mandler og litt havregryn stekt i panne med et dryss kanel og litt brunt sukker.
Legg kjeksblandingen i bunnen av et glass, tilsett eplemos og ha krem på toppen.
Dette er mektige saker, så ikke overdriv størrelsen på serveringsglasset.
Ha en fin epledag!
Den beste dessert jeg vet om!
SvarSlettDenne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
SvarSlettÅh! Vann i munnen!
SvarSlettNam! Har laget det et par ganger i høst, tror det må bli et par ganger til :) Jeg pleier å bruke loff som jeg kjører i blenderen og deretter steker sprøtt i smør og sukker.
SvarSlett