Dette trenger du
4 egg
2 dl sukker
8 spiseskjeer nøytral matolje
3 dl mel
1 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
Epler i små biter
Kanel og brunt rårørsukker (evnt. perlesukker) til å strø på toppen
Noen tørkede aprikoser
Slik gjør du
Hakk aprikosene og ha de i en gryte med så lite vann som mulig. La de koke en stund til du ser de er blitt myke. Lag eggedosis og bland inn resten av ingrediensene bortsett fra eplene. Ha deigen over i muffinsformer og trykk eplebitene og en teskje aprikoskompott ned i formene. Strø over kanel og sukker. Stekes i 180 grader i 10-15 minutter.
I hagen bugner det fremdeles av epler, til alles glede. Til og med hønene gleder seg over frukten.
Skulle tro du leser tankene mine. Planlegger å lage eplemuffins i helgen! Tror nemlig eplene i hagen er klare til å plukkes.
SvarSlettDen oppskrifta var beleilig ja:) Har jo epletre i hagen jo:)
SvarSlettGo helg til deg:)