torsdag 15. oktober 2015

Pumpkin spice - gresskarkrydder

Pumpkin spice, eller gresskarkrydder som det heter på norsk, er en krydderblanding som ofte brukes når man lager gresskarpai. Det er en blanding som passer ypperlig til å smaksette søte ting som kaker, muffins, glasur, kaffe latte, og så videre. Den er selvfølgelig også smashing god til gresskarpai, men man trenger ikke begrense seg til dette. Blandingen består av ulike krydder i et spesielt blandingsforhold. Lag opp en god porsjon, så har du til både desserter, kaker og glasurer. Også litt til kaffe latten.



Lag så mye du trenger. Det er også en morsom liten gave til en du kjenner som er glad i å lage mat.

Dette trenger du
4 deler kanel
2 deler ingefær
1 del muskat
1 del allehånde

Slik gjør du
Bland sammen krydderet og oppbevar i en lufttett boks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.