fredag 8. april 2016

Pølser i vafler med digg tilbehør

Denne komboen ble opprinnelig laget til påsken, men ble av ulike grunner ikke postet før nå. Så ikke la deg avlede av påskeegget, men prøv ut hvor gøy det er med pølser i vaffel med digg tilbehør! Passer perfekt på grillen eller bålet. Da er det bare å gå på tur med ved og vafler i sekken. Ja, også litt godt tilbehør.



Dette trenger du
3 egg
7 dl mel
1/2 dl vann
5 dl melk
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
100 gram smør

Grillpølser
Ketchup
Sennep
Syltede agurker
Rødløk
Gressløk

Slik gjør du
Visp eggene sammen i en bakebolle og bland sammen mel, bakepulver, vaniljesukker og kardemomme i et desilitermål. Tilsett vekselvis vått og tørt under grundig røring. Bland tilslutt inn smeltet smør. La røren svelle i omtrent 30 minutter og stek vafler slik du pleier. Vannet i oppskriften gjør at vaflene blir sprø. Om de skal brukes som pølsebrød, så legg de oppå hverandre etter at de er ferdig stekt, så blir de myke. Server vaflene med nygrillede pølser, ketchup, en god sennep, hakkede syltede agurker og finhakket rødløk og gressløk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.