onsdag 2. desember 2015

Lefser med røkelaks, dill og Snøfrisk

Lefse med godt fyll er stadig gjenganger her i huset. Ikke bare som en del av en smårettservering, men også som lunsj, i matpakken eller for å fylle ut middagen. Ellers egner slike lefser seg som minglemat, vi har servert det flere ganger som en slags forrett uten at man trenger servise.


Røkelaks i lefse er godt, røkelaks med Snøfrisk er enda bedre. Rundt juletider er det kanskje noen som lager sine egne lefser, det er ekstra digg å bruke. Eller man kan rett og slett bruke kjøpelefser - eller som her - tortilla. Om du har lyst til å lage tortillaen selv, finnes det oppskrift her.

Dette trenger du
Lefser
Røkelaks av god kvalitet
Snøfrisk
Dill
Sjalottløk

Slik gjør du
Smør lefsene med Snøfrisk. Det er ikke nødvendig å dekke hele lefsen eller tortillaen, det er tilstrekkelig å smøre bare en del. Legg over en stripe med røkelaks og en god porsjon dill. Sjalottløk i tynne skiver på toppen. Rull sammen og skjær eventuelt i skiver. Det gjør ingenting om disse lages på forhånd, da blir de bare enda bedre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.