torsdag 24. mai 2012

Yoghurt med bær i varmen

Det er varmt ute. Men varmen klager vi ikke over!

Solas merkbare tilstedeværelse gjør at årets første bad forlengst er unnagjort (for guttene, vel og merke), men registreres også på andre måter her i huset. For eksempel ved nedsatt lyst til å stå over varme gryter og spise tung mat. De siste dagers favorittmellommåltid har vært tyrkisk yoghurt, bær og valnøtter. Perfekt for å døyve sult, og uten å være for tungt i varmen. Og med mange nok mellommåltid, slipper man unna hovedmåltidene.

Egner seg også som frokost.


Dette trenger du
Yoghurt naturell, gjerne Lindahls tyrkiske eller greske yoghurt
Blåbær, bringebær, jordbær etter smak
Valnøtter
Eventuelt en liten skvis akasiehonning for den søtsugne


Slik gjør du
Legg yoghurten i en skål og anrett bærene og nøttene på toppen. Hent solbrillene, sett deg på terrassen og nyt et stille øyeblikk med et forholdsvis sunt mellommåltid.

1 kommentar:

  1. Enig i at varm mat ikke frister like mye på solvarme dager. Endelig har sommeren kommet til Trondheim, og jeg nyter solen og den deilige temperaturen. Ser lekker, lett og god ut youghurten med de deilige bærene.

    SvarSlett

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.