tirsdag 7. juni 2011

Ikke akkurat mat


I tillegg til å være veldig glad i å lage mat, tror jeg at jeg kan betegne meg selv som uhelbredelig design- og interiørinteressert. Kombinasjonen klassiske kjøkkenprodukter er dermed midt i blinken for meg.

Jeg fikk uventet besøk i går, en som kjenner meg godt og som vet hva jeg liker. Hun hadde med seg en salt- og pepperbøsse fra Steltons gamle serie Cylinda Line, designet av evigaktuelle Arne Jacobsen. Det morsomme med akkurat disse tingene er den originale emballasjen fra 70-tallet som av ulike grunner også var med. Litt gulnet, men likevel helt intakt og med et herlig retrosus over seg. Emballasjen står i skapet, salt- og pepperbøssene står på kjøkkenbenken.



I retur ble det andelår på saltkokte poteter og asparges, oppskrift kommer i morgen.

2 kommentarer:

  1. De var kjempefine! Jeg elsker gammelt kjøkkenutstyr med sjel og en historie (selv om jeg ikke alltid kjenner den).

    SvarSlett

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.