mandag 23. mai 2011

17. mai-meny

Det er et år til neste gang jeg skal stryke bunadsskjorter, ta frem flagg og gjøre istand til champagnelunsj. Her er uansett det som stod på menyen da vi hadde familie og venner på besøk etter barnetoget på nasjonaldagen i år. Menyen ble planlagt ut fra at det skulle gå kjapt å gjøre istand på dagen før gjestene kom, det vil si vi hadde endel ferdigkjøpt, som laks, skinker og ost. Det hjemmelagede var gjort istand på forhånd, bortsett fra eggerøre og focaccia. Deigen satt jeg om morgenen før vi gikk for å se barnetoget, dermed ble brødene ferdige i god tid før vi skulle spise. Eggerøren laget jeg mens vi satt frem maten.

Røkelaks
Serranoskinke og annen spekemat
Eggerøre av egne egg
Saltkokte poteter
Aïoli



Pepperrot- og timiankrem



Hummus
Ostefat
Grønn salat med valnøtter og granskudddressing
To typer quiche
Nybakt focaccia

Hjemmelaget is med jordbær og granskuddsirup
Browniesmuffins med jordbærfrosting

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.